Potrebni sastojci za kreme:
1 pakovanje Ghirardelli cokolade (oko 310 gr) - tamne + 425 ml vrhnja za kuhanje (heavy cream, umuceno tek da zapjeni) u koje je dodana jedna zelatina rastopljena u 2 kasike vode (pa otopljena na 12 sekundi u mikrovalnoj) i 1/2 kasikice kafe rastopljene u 2 kasike vode
1 pakovanje Ghirardelli cokolade (oko 310 gr) - mlijecne + 425 ml vrhnja za kuhanje (umuceno tek da zapjeni) u koje je dodata jedna zelatina rastopljena u 2 kasike vode i 1/2 kasikice kafe rastopljene u 2 kasfike vode
1 pakovanje Ghirardelli cokolade (oko 310 gr) - bijele i 425 ml vrhnja za kuhanje (umuceno tek da zapjeni) u koje je dodato 1 zelatina rastopljena u 2 kasike vode pa otopljena u mikrovalnoj na 13 sekundi i 1 kasika vanile
Ovaj put crust sam napavila od 250 gr keksa (biskoti) i 110 (1 stick) gr putera. Inace moj omiljeni crust je u torti cokoladna fantazija!
No comments:
Post a Comment